Kalkhoff Elcykle Dame – Tysk kvalitet

Et populært valg, og Kalkhoff har ligesom flere andre brands meget stor erfaring inden for el cykler. Siden 1919 har denne producent produceret cykler, og de senere år, har Kalkhoff altså også været en stor spiller på elcykelmarkedet.
kalkhoff elcykel

Indholdsfortegnelse

En stor spiller på elcykelmarkedet

Kalkhoff har uden tvivl være med til at præge cykelindustrien de seneste hundrede år, og vi tror også, at man fortsat kommer til at se meget til den tyske cykelproducent i fremtiden.

Denne producent formår at være en stor spiller i et meget konkurrencepræget marked, og faktisk er Kalkhoff blandt de største på markedet. Også når det gælder elcykler.

Kalkhoff er et anerkendt brand med solide rødder, og en stor viden, som gør, at de kan udvikle den ene gode cykel efter den anden.

Brandet er et populært valg, både når det kommer til almindelige cykler, og når det kommer til elcykler, og det er der god grund til.

Producenten står for kvalitet og funktionalitet, og så er det flotte og lækre cykler, som man kan opleve fra Kalkhoff.

Hvorfor købe en Kalkhoff elcykel?

Der er flere gode grunde til, at man skal vælge en elcykel fra den tyske cykelproducent.

Kalkhoff elcykel er med længst fremme i forhold til udviklingen af deres cykler, og det gælder bestemt også dere elcykler.

Alle elcyklerne fra Kalkhoff er gennemtestede, og man kan derfor være sikker på, at der er tænkt over de mindste detaljer.

En anden grund til, at det kan være smart at vælge en Kalkhoff dame elcykel er også, at cyklerne er meget populære.

Det, at de er så populære gør, at man let kan sælge sin Kalkhoff-elcykel videre, hvis man på et tidspunkt ikke længere har brug for den, eller hvis man gerne selv vil have en nyere model.

På grund af den høje kvalitet, er der nemlig også stor efterspørgsel på netop dette brand, når det kommer til brugte elcykler.

Flere af elcyklerne fra Kalkhoff er også blevet testet af eksterne cykeltestere, som har givet cyklerne flotte ord med på vejen, og det har uden tvivl også medvirket til dette cykelbrands succes på el cykel markedet.

Deres funktioner og smagfulde look gør, at de fleste synes om deres el cykler, og derfor er der også rigtig mange, som ender med at vælge en elcykel fra Kalkhoff, når de skal have ny el cykel.

Kalkhoff Agattu 3.B Move Dame 2021

Super flot elcykel dame fra Kalkhoff. Denne model, Agattu 3.B Move Dame 2021 er stilfuld, og så har den i høj grad de samme køreegenskaber, som en almindelig damecykel.

Der er mange fede features ved denne elcykel, og den er blandt andet udstyret med et godt støtteben, med pumpe, bagagebærer, skærme og for- og baglygter, som standard.

Denne elcykel fra Kalkhoff har indvendige gear, og gode pålidelige fælgbremser, som gør, at du kan føle dig sikker på vejen.

Det er også værd at fremhæve, at denne elcykel har en god affjedring i sadelpinden, som sikrer optimal komfort.

I forhold til komfort, så er denne elcykel også designet med affjedring i forgaflen, som ligeledes sikrer en behagelig cykeltur.

Kalkhoff Agattu 3.B Move Dame 2021

Kalkhoff Agattu 3.B Move Dame 2021

kr 21.999
 • Batteriplacering Integreret
 • Batteristørrelse 400w
 • Max. hastighed 25 km/t
 • Max. Rækkevidde 90

Netop Agattu-modellerne fra Kalkhoff er testvindere i mange test af elcykler, og det er helt bestemt også et godt valg.

Cyklen er udstyret med en kraftig, harmonisk og særdeles støjsvag motor, som hjælper dig på bedst mulige vis.

Motortypen er en centermotor, og cyklen overholder selvfølgelig kravene til, at motoren ikke kan hjælpe ved højere hastighed end 25 km/t.

Cyklen er udstyret med et kraftigt batteri, som sikrer en rækkevidde på op imod 140 km, alt efter kørestil, vejr, vægt og lignende. Du får altså en rigtig lang rækkevidde med denne elcykel.

Agattu 3.B Move Dame 2021 er udstyret med 7 indvendige gear fra Shimano, som er en af de førende producenter af gear og andet cykeludstyr.

Stellet er lavet af aluminium, og med en vægt på 25,4 kg er denne cykel ikke voldsom tung, i sammenligning med andre elcykler på markedet.

Du får alt i alt en virkelig god cykel, som er samlet af nogle af de bedste komponenter på markedet.

Kalkhoff Agattu 1.B Move Dame 2021

Denne Agattu-model fra Kalkhoff er en smule billigere end 3.B Move, men det betyder ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten.

Denne el cykel har ligeledes køreegenskaber, som en almindelig cykel, samtidig med, at du får den gode hjælp fra den kraftige motor, som kan hjælpe dig efter behov.

Cyklen har indvendige gear, og fælgbremser. Gearene er 7-speeds gear fra Shimano, som er kendt for at lave gear i høj kvalitet.

Kalkhoff AGATTU 1.B MOVE Dame 2021

Kalkhoff AGATTU 1.B MOVE Dame

kr 17.499
 • Batteriplacering Stel
 • Batteristørrelse 400wh
 • Max. hastighed 25 km/t
 • Max. Rækkevidde 150

Denne cykel har ligeledes et højt udstyrsniveau, og leveres med støtteben, pumpe, bagagebærer, skærme og lygter både for og bag.

Denne cykel sikrer dig en behagelig køretur, og en kørekomfort, som er i top.

Det skyldes i høj grad, at denne cykel er udstyret med affjedring i både sadelpind og forgaffel, som sørger for at du får en behagelig cykeltur, også på ujævnt underlag.

Motoren, som denne elcykel er udstyret med, er en Bosch Active Line centermotor, som har et stærkt batteri, der sørger for at gøre din cykeltur lettere.

Motoren er placeret i stellet, og det sørger for en god balance og et godt tyngdepunkt.

Denne cykel er en smule lettere end Agattu 3.B Move, og det betyder også, at den har en anelse længere rækkevidde.

Med denne cykel har du nemlig under optimale forhold en rækkevidde på op til 150 km på en opladning.

Det afhænger selvfølgelig som altid af forskellige forhold, som vejr, rute, din vægt og kørestil. Der er rigtig mange fede detaljer ved denne elcykel, og så er prisen også meget favorabel, når man tænker på hvor meget kvalitet og udstyr du får, når du vælger denne model.

Cyklens ramme er lavet i aluminium, og det er blandt andet derfor, at man kan sikre den forholdsvis lave vægt, som gør, at cyklen er lettere at håndtere og flytte rundt på.

Samtidig har cyklen en lav indstigning, som gør, at den er det optimale valg, når man er på jagt efter en god dame-elcykel.

Kalkhoff IMAGE 5.B Move 2020

Denne elcykel har et lidt højere prisniveau end de forrige vi har præsenteret dig for.

Dette er en sporty elcykel i tysk topkvalitet, og den kommer med rigtig mange lækre detaljer.

Cyklen er først og fremmest udstyret med en let og meget støjsvag centermotor fra Bosch.

Motoren er placeret i stellet, som gør, at den har en god balance og et godt tyngdepunkt, og det er meget behageligt for brugeren.

Kalkhoff IMAGE 5.S MOVE

Kalkhoff IMAGE 5.S MOVE Dame

kr 25.699
 • Batteriplacering Integreret
 • Batteristørrelse 540wh
 • Max. hastighed 25 km/t
 • Max. Rækkevidde 200

Denne el cykel kommer desuden med et meget kraftigt batteri, som er skjult i stellets skrårør, og som sikrer en stor rækkevidde.

Under optimale forhold kan dette batteri sikre, at man har en rækkevidde på op til 200 km. Det er dog vigtigt altid at være opmærksom på, at rækkeviden afhænger af mange ting.

Det afhænger blandt andet af rutens udformning, af vægt, af kørestil og af vejrforhold. Man skal derfor ikke blive skuffet, hvis man oplever, at rækkevidden ofte er kortere.

Det smart display, som du finder på denne elcykel, er let at betjene, og du kan let vælge mellem de forskellige assistanceniveauer, ligesom du kan tænde og slutte for lyset, samt aflæse forskellige køredata.

Endnu en smart detalje ved denne elcykel er, at du kan benytte dig af Walk Assist, som hjælper dig med at trække cyklen ved lav hastighed, når du går ved siden af cyklen.

Elcyklen fra Kalkhoff er udstyret med fem Shimano gear, gode fodbremser, og hydrauliske skivebremser.

Stellet er lavet i let aluminium, og der er skjult kabelføring, som sikrer et pænt look. I forgaflen er der lavet luftafdæmpning, som gør, at man har en god kørekomfort, også på ujævnt underlag. Der er tænkt over detaljen, og alt på cyklen er lavet i ekstra stærk kvalitet, og fremstillet specielt til elcykler.

Denne cykel har en lasteevne på 170 kg, og den kan derfor sagtens bruges til kørsel med tunge ting, med en barnestol eller eventuel en anhænger.

Denne elcykel er det oplagte valg, både i fladt terræn og i områder med mere stejle stigninger. Denne cykel leveres selvfølgelig med udstyr som lås, lygter, bagagebærer og støtteben.

Kalkhoff Agattu 3.B Move R Dame

Denne Agattu-model fra Kalkhoff er ligesom de andre modeller, lavet i super god kvalitet.

Denne dame-elcykel har rigtig gode egenskaber, og minder på mange måder om en helt almindelig damecykel.

Der er selvfølgelig den helt åbenlyse fordel, at du på denne cykel får en elmotor, som kan hjælpe dig, når du er ude at cykle.

Kalkhoff IMAGE 5.S MOVE Dame

kr21.799
kr 18.499
 • Batteriplacering Stel
 • Batteristørrelse 350wh
 • Max. hastighed 25 km/t
 • Max. Rækkevidde 140

Denne elcykel har syv indvendige Shimano gear, den har kaliberbremse både for og bag, og så har den fodbremse.

De forskellige bremsemuligheder gør, at du trygt kan bevæge dig ud på vejene og vide, at din cykel har gode bremser, hvis du skulle få behov for dette.

Der er rigtig mange gode ting ved netop denne model, og de mange forskellige kvaliteter gør, at den er et populært valg på elcykelmarkedet.

Elcyklen fra Kalkhoff kommer blandt andet med støtteben, pumpe, bagagebærer, skærme og for- og baglygter.

Der er tænkt over detaljerne, og det er vigtigt for Kalkhoff at sikre en god kørekomfort.

Netop derfor er denne cykel ligesom mange af de andre modeller, udstyret med affjedring i sadelpinden og forgaflen, som sikrer, at du sidder behageligt, også selvom du skulle køre i ujævnt terræn.

Den støjsvage Bosch Active Line motor sørger for, at du får en harmonisk køretur og en kraftig motor, der er lavet ud fra en gennemtestet teknologi.

Motortypen er en centermotor, og det medvirker til en god balance i cyklen, og et godt tyngdepunkt.

Det medvirker til, at cyklen er lettere at manøvre rundt, og dermed får du en bedre køreoplevelse, når du cykler på elcyklen.

Stellet er lavet i aluminium, som medvirker til en lavere vægt, og det medvirker også til, at cyklens batteri kan sikre en lang rækkevidde.

På den elcykel kan du nemlig glæde dig over, at du har en rækkevidde på op til 140 kilometer, som gør, at du under optimale forhold kan komme vidt omkring.

Det er vigtigt, altid at huske på, at rækkevidden afhænger af flere parametre.

Din vægt, din kørestil, vejrforholdene og mange andre ting, har alt sammen indflydelse på, hvor lang en rækkevidde netop din elcykel har, og det kan variere fra tur til tur.

Find Kalkhoff-elcykler på tilbud

Selvom dette cykelbrand står for kvalitet, og også leverer det, så er det ikke det samme som, at du ikke kan være heldig at finde en Kalkhoff-elcykel på tilbud.

Det er dog ikke altid, at du kan finde Kalkhoff-elcykler på tilbud, men som oftest kan du godt finde en af de ældre modeller, hvor du kan spare 10-20%.

Det er ikke sikkert, at du går så meget op i, om elcyklen er den allernyeste model, og det kan være en fordel.

Hvis du synes, at nye elcykler er lidt over dit budget, så kan du også være heldig at finde Kalkhoff elcykler, som er brugte til salg.

De er dog meget populære, og derfor bliver de brugte elcykler ofte også solgt meget hurtigt.

Kalkhoff-elcyklerne klarer sig rigtig godt i forskellige test, mærket laver den ene gode cykel efter den anden og så har de en stor markedsandel.

Netop disse ting, er også årsagen til, at der er en del forhandlere af brandet.

Fordi, der er flere forhandlere, så har du også mulighed for at sammenligne priserne, og det gør du lettest ved en hurtig søgning på nettet.

Her kan du hurtigt se, hvad den model, som du gerne vil have, koster hos de forskellige, og dermed vælge at købe den, hos den der kan sælge den billigst.

Vælg den rette Kalkhoff-elcykel for dig

Kalkhoff har mange flere modeller end dem, som vi har præsenteret her.

Det betyder også, at du med sikkerhed kan finde en model, som passer til dine krav, hvis ikke den er blandt dem, som vi har udvalgt her.

Kalkhoff har elcykler i mange forskellige prisklasser, og der er derfor en cykel til den mere prisbevidste eller til den mere kvalitetsbevidste.

Uanset, hvilken Kalkhoff-elcykel du vælger, så er du dog garanteret at få en elcykel i ægte tysk kvalitet.

Hos Kalkhoff er der styr på tingene, og der er gjort noget ud af at vælge de rette komponenter til den enkelte cykel, og så er der tænkt over, at give brugeren en god køreoplevelse.

De lette aluminiumsstel, ligesom Mustang elcykel kommer med, gør, at cyklerne er lette at håndtere.

Samtidig er der tænkt over affjedring og rækkevidde, begge ting, som sørger for, at din køreoplevelse bliver bedre og sjovere.

Kalkhoffs mange modeller, gør, at man har et bredt udvalg, og mulighed for at vælge præcis den model, der opfylder de krav man har.

Vi anbefaler, at du tager et kig på Kalkhoffs egen side, for at finde alle modeller, og når du har valgt din model, så kan du lave en søgning på nettet, og dermed finde den, til den bedste pris.