Dame el cykler fra Winther

Du har nok hørt om cykelmærket Winther, da det er en af Danmarks største og mest populære mærker indenfor elcykler i Danmark.

Winther er danskproduceret og ejet af HF Christiansen, som har over 100 års erfaring indenfor cykelproduktion og udvikling. Netop derfor går du ikke helt galt i byen, hvis du vælger en el cykel dame fra Winther.

Firmaet har siden 1903 produceret masser af cykler til både mænd, kvinder og børn, og derfor kan du også finde dame-elcykler fra dette brand. Særligt de seneste år, har dette firma, solgt rigtig mange elcykler.

Overvejer du at købe en elcykel fra Winther, så synes vi, at du skal læse denne guide, hvor vi giver dig et bedre indblik i, hvad elcyklerne fra Winther kan, og hvilke modeller du muligvis kunne overveje, hvis du vil vælge en dame el cykel fra Winther.

kalkhoff elcykel

Indholdsfortegnelse

Winther har et godt udvalg af elcykler

Du møder Winther el cykler ved mange forhandlere, og det skyldes, at netop disse el cykler er meget populære, og at der er et godt udvalg. Elcyklerne fra Winther kan handles både ved cykelforhandlere og over nettet til meget overkommelige priser, når man sammenligner med resten af el cykel markedet.

Da der er flere winther elcykel dame fra mærket, så kan det måske også være svært at finde ud af, hvilken af elcyklerne, man skal vælge. Derfor vil vi prøve her på siden at gennemgå nogle af de modeller, som du kan få fra Winther. Når du går på jagt efter en elcykel, så skal du huske at tage højde for mange ting, og det gælder også når du vil købe en Winther elcykel.

Du skal være opmærksom på flere parametre, men overordnet set, så skal du fokusere på kvalitet, og på de ønsker og krav, som du har til en dame el cykel.

Derudover er det en god idé at være opmærksom på sikkerhed, udstyr og hvilken type elcykel det er. Der er nemlig stor forskel på winther elcykel dame, blandt andet fordi, de kommer med forskellige motortyper, som gør, at de har forskellige køreegenskaber.

Derudover skal du være opmærksom på ting som rækkevidde for batteriet, vægt på cyklen, geartype og bremsetype.

Hvis du søger lidt rundt på denne side, vil du hurtigt kunne finde endnu mere hjælp til, hvad du skal se efter, når du skal have ny elcykel.

Winther Superbe 3

En af de modeller, som du kan få fra Winther, når du er på udkig efter en el cykel, er deres Superbe 3-model.

Denne model kunne meget vel være den el cykel, som du gerne vil have.

Denne el cykel til kvinder er nemlig let at håndtere og så er det en enkel og god el cykel.

Netop denne el cykel er nemlig udviklet i samarbejde med Ældresagen, og derfor er der også rigtig mange ældre og svage, der vælger denne el cykel, og som kan have glæde af netop denne dame el cykel.

Selvom cyklen måske primært er udviklet til svage og ældre, så behøver du selvfølgelig ikke høre til denne kategori, for at vælge netop den cykel.

Winther Superbe 3

kr 21.999
  • Batteriplacering Integreret
  • Batteristørrelse 400w
  • Max. hastighed 25 km/t
  • Max. Rækkevidde 90

Modellen fra Winther er superlet at betjene, den har en god balance, en god og oprejst kørestilling og så er den let at stige ind på.

Samtidig er cykel flot og moderne at se på, og derfor er der også mange der vælger den ud fra dens design, da den er meget tidsløs.

Selvom cyklen er enkel, så har producenten tænkt over den mindste detalje, og man får derfor en rigtig lækker elcykel, hvis man vælger denne.

En af fordelene ved denne elcykel er også, at den kommer med rigtig meget udstyr, som standard.

Den har fra start en godt støtteben, bagagebærer, gode lygter, skærme og lås. Det betyder altså, at du får alt det, som du har brug, når du gerne vil føle dig sikker på de danske veje og cykelstier.

Denne el cykel er ikke blandt de billigste på markedet, men omvendt er den heller ikke blandt de dyreste. Den er altså en af de bedste el cykler i den midterste priskategori.

Winther Black Cargo

Denne model fra Winther er en smule billigere, end den førnævnte, men den har samtidig rigtig mange af de samme gode kvaliteter.

Denne dame el cykel har et rigtig fedt design, den er stilfuld, den er sporty og så er den effektiv at komme rundt på.

En af de særlige ting ved denne cykel er, at den har et smart frontlad, som ikke virker voldsomt, men samtidig gør det muligt at transportere mere end man ellers normalt kan, på en el cykel.

Det indbyggede lad er superpraktisk, men det ser samtidig flot ud og giver cyklen et mere råt look.

Det gør den på ingen måde klodset at se på, da det er stilfuldt integreret i cyklens design.

Winther Black Cargo dame el cykel

Winther Black Cargo

kr 14.499
  • Motor: 250 Watt forhjulsmotor
  • Op til 50/80/90/130 km
  • Ladetid: 5 timer
  • Gear: 7 Shimano gear

Denne winther elcykel dame kommer med et godt batteri, som kan sikre dig en rækkevidde på 30-50 km på en fuld opladning.

Er dette ikke nok for dig, så kan man sagtens tilkøbe et ekstra kraftigt batteri, der gør, at man kan komme endnu længere omkring, på den samme opladning.

Du kan tilkøbe et kraftigere batteri for et sted mellem 2000 og 3000 kroner til denne model fra Winther.

Winther Balck Cargo dam el cyklen har altså flere muligheder, som du skal tage stilling til, inden du bestiller din el cykel.

Det er ikke kun, om du vil have et ekstra stort batteri, du skal tage stilling til.

Du skal også beslutte dig for størrelsen på selve cyklen, for ligesom med normale cykler, kan du vælge denne el cykel i forskellige størrelser.

Der findes en størrelsesguide, som kan gøre det lettere for dig at vælge den rigtige størrelse på din Winther elcykel.

Flere cykler I Winther Superbes kollektion

Winther har ikke kun Superbe 3-cyklen i deres Superbe-kollektion, for denne kollektion byder på tre forskellige cykler.

Der er en Superbe 1, en Superbe 2 og så Superbe 3-modellen.

Denne kollektion af elcykler er superpopulær, og for at vælge den rette af de tre, kan det være fedt at danne sig et overblik over, hvad du får ved de tre forskellige cykler.

Derfor har vi opsat lidt info om de tre cykel-modeller, så du lettere kan vælge den rette for dig :

Kalkhoff IMAGE 5.S MOVE

Winther Superbe 1 Dame El Cykel

kr 25.699
  • Batteriplacering Integreret
  • Batteristørrelse 540wh
  • Max. hastighed 25 km/t
  • Max. Rækkevidde 200
Kalkhoff IMAGE 5.S MOVE

Winther Superbe 2 Dame El Cykel

kr 25.699
  • Batteriplacering Integreret
  • Batteristørrelse 540wh
  • Max. hastighed 25 km/t
  • Max. Rækkevidde 200
Kalkhoff IMAGE 5.S MOVE

Winther Superbe 3 Dame El Cykel

kr 25.699
  • Batteriplacering Integreret
  • Batteristørrelse 540wh
  • Max. hastighed 25 km/t
  • Max. Rækkevidde 200

Denne el cykel kommer desuden med et meget kraftigt batteri, som er skjult i stellets skrårør, og som sikrer en stor rækkevidde.

Under optimale forhold kan dette batteri sikre, at man har en rækkevidde på op til 200 km. Det er dog vigtigt altid at være opmærksom på, at rækkeviden afhænger af mange ting.

Det afhænger blandt andet af rutens udformning, af vægt, af kørestil og af vejrforhold. Man skal derfor ikke blive skuffet, hvis man oplever, at rækkevidden ofte er kortere.

Det smart display, som du finder på denne elcykel, er let at betjene, og du kan let vælge mellem de forskellige assistanceniveauer, ligesom du kan tænde og slutte for lyset, samt aflæse forskellige køredata.

Endnu en smart detalje ved denne elcykel er, at du kan benytte dig af Walk Assist, som hjælper dig med at trække cyklen ved lav hastighed, når du går ved siden af cyklen.

Elcyklen fra Kalkhoff er udstyret med fem Shimano gear, gode fodbremser, og hydrauliske skivebremser.

Stellet er lavet i let aluminium, og der er skjult kabelføring, som sikrer et pænt look. I forgaflen er der lavet luftafdæmpning, som gør, at man har en god kørekomfort, også på ujævnt underlag. Der er tænkt over detaljen, og alt på cyklen er lavet i ekstra stærk kvalitet, og fremstillet specielt til elcykler.

Denne cykel har en lasteevne på 170 kg, og den kan derfor sagtens bruges til kørsel med tunge ting, med en barnestol eller eventuel en anhænger.

Denne elcykel er det oplagte valg, både i fladt terræn og i områder med mere stejle stigninger. Denne cykel leveres selvfølgelig med udstyr som lås, lygter, bagagebærer og støtteben.

Kalkhoff Agattu 3.B Move R Dame

Denne Agattu-model fra Kalkhoff er ligesom de andre modeller, lavet i super god kvalitet.

Denne dame-elcykel har rigtig gode egenskaber, og minder på mange måder om en helt almindelig damecykel.

Der er selvfølgelig den helt åbenlyse fordel, at du på denne cykel får en elmotor, som kan hjælpe dig, når du er ude at cykle.

Kalkhoff IMAGE 5.S MOVE Dame

kr21.799
kr 18.499
  • Batteriplacering Stel
  • Batteristørrelse 350wh
  • Max. hastighed 25 km/t
  • Max. Rækkevidde 140

Denne elcykel har syv indvendige Shimano gear, den har kaliberbremse både for og bag, og så har den fodbremse.

De forskellige bremsemuligheder gør, at du trygt kan bevæge dig ud på vejene og vide, at din cykel har gode bremser, hvis du skulle få behov for dette.

Der er rigtig mange gode ting ved netop denne model, og de mange forskellige kvaliteter gør, at den er et populært valg på elcykelmarkedet.

Elcyklen fra Kalkhoff kommer blandt andet med støtteben, pumpe, bagagebærer, skærme og for- og baglygter.

Der er tænkt over detaljerne, og det er vigtigt for Kalkhoff at sikre en god kørekomfort.

Netop derfor er denne cykel ligesom mange af de andre modeller, udstyret med affjedring i sadelpinden og forgaflen, som sikrer, at du sidder behageligt, også selvom du skulle køre i ujævnt terræn.

Den støjsvage Bosch Active Line motor sørger for, at du får en harmonisk køretur og en kraftig motor, der er lavet ud fra en gennemtestet teknologi.

Motortypen er en centermotor, og det medvirker til en god balance i cyklen, og et godt tyngdepunkt.

Det medvirker til, at cyklen er lettere at manøvre rundt, og dermed får du en bedre køreoplevelse, når du cykler på elcyklen.

Stellet er lavet i aluminium, som medvirker til en lavere vægt, og det medvirker også til, at cyklens batteri kan sikre en lang rækkevidde.

På den elcykel kan du nemlig glæde dig over, at du har en rækkevidde på op til 140 kilometer, som gør, at du under optimale forhold kan komme vidt omkring.

Det er vigtigt, altid at huske på, at rækkevidden afhænger af flere parametre.

Din vægt, din kørestil, vejrforholdene og mange andre ting, har alt sammen indflydelse på, hvor lang en rækkevidde netop din elcykel har, og det kan variere fra tur til tur.

Find Kalkhoff-elcykler på tilbud

Selvom dette cykelbrand står for kvalitet, og også leverer det, så er det ikke det samme som, at du ikke kan være heldig at finde en Kalkhoff-elcykel på tilbud.

Det er dog ikke altid, at du kan finde Kalkhoff-elcykler på tilbud, men som oftest kan du godt finde en af de ældre modeller, hvor du kan spare 10-20%.

Det er ikke sikkert, at du går så meget op i, om elcyklen er den allernyeste model, og det kan være en fordel.

Hvis du synes, at nye elcykler er lidt over dit budget, så kan du også være heldig at finde Kalkhoff elcykler, som er brugte til salg.

De er dog meget populære, og derfor bliver de brugte elcykler ofte også solgt meget hurtigt.

Kalkhoff-elcyklerne klarer sig rigtig godt i forskellige test, mærket laver den ene gode cykel efter den anden og så har de en stor markedsandel.

Netop disse ting, er også årsagen til, at der er en del forhandlere af brandet.

Fordi, der er flere forhandlere, så har du også mulighed for at sammenligne priserne, og det gør du lettest ved en hurtig søgning på nettet.

Her kan du hurtigt se, hvad den model, som du gerne vil have, koster hos de forskellige, og dermed vælge at købe den, hos den der kan sælge den billigst.

Vælg den rette Kalkhoff-elcykel for dig

Kalkhoff har mange flere modeller end dem, som vi har præsenteret her.

Det betyder også, at du med sikkerhed kan finde en model, som passer til dine krav, hvis ikke den er blandt dem, som vi har udvalgt her.

Kalkhoff har elcykler i mange forskellige prisklasser, og der er derfor en cykel til den mere prisbevidste eller til den mere kvalitetsbevidste.

Uanset, hvilken Kalkhoff-elcykel du vælger, så er du dog garanteret at få en elcykel i ægte tysk kvalitet.

Hos Kalkhoff er der styr på tingene, og der er gjort noget ud af at vælge de rette komponenter til den enkelte cykel, og så er der tænkt over, at give brugeren en god køreoplevelse.

De lette aluminiumsstel, som de fleste af deres cykler kommer med, gør, at cyklerne er lette at håndtere.

Samtidig er der tænkt over affjedring og rækkevidde, begge ting, som sørger for, at din køreoplevelse bliver bedre og sjovere.

Kalkhoffs mange modeller, gør, at man har et bredt udvalg, og mulighed for at vælge præcis den model, der opfylder de krav man har.

Vi anbefaler, at du tager et kig på Kalkhoffs egen side, for at finde alle modeller, og når du har valgt din model, så kan du lave en søgning på nettet, og dermed finde den, til den bedste pris.