Gazelle – Kvalitets dame el cykler

Netop mærket Gazelle er det førende mærke i dets hjemland Holland, hvor brandet er blevet virkeligt populært. Det er dog ikke kun i Holland, at cyklerne og el cyklerne fra det hollandske mærke Gazelle er populære. I både Danmark, Tyskland og andre europæiske lande har den gode cykelbrand vundet markedsandel.
kalkhoff elcykel

Indholdsfortegnelse

Virksomheden har altså fået sit store globale gennembrud, og de arbejder fortsat hårdt for at blive bedre, og de er meget målrettede i deres arbejde mod at udvikle de bedste produkter på cykelmarkedet.


Mærket har også mange års erfaring at trække på, og blev faktisk stiftet helt tilbage i 1892, hvilket betyder, at brandet efterhånden har været 130 år på markedet.

Hvert år bliver der produceret flere hundredetusinder af cykler på den hollandske fabrik, som også sørger for at beskæftige rigtig mange mennesker.

I blandt de mange cykler, der bliver produceret, er der også flere tusinde af el cykler.

Netop mærkets el cykler er noget, som der har været under stor udvikling, og fælles for alle elcyklerne er, at de er smarte og robuste.

Foruden førnævnte egenskaber, så er der også en anden vigtig ting at fremhæve ved dette brand.

Som navnet hentyder, så bevæger disse cykler sig ganske let, og netop deres køreegenskaber er noget, som rigtig mange brugere fremhæver ved Gazelle el cyklerne.

Blandt el cyklerne fra Gazelle er der mange at vælge imellem, for brandet har udviklet flere forskellige modeller, og der er flere modeller, som henvender sig primært til damer, som søger en el cykel.

Stort udvalg af elcykler fra Gazelle

Som netop nævnt er udvalget af elcykler fra mærket Gazelle stort.

Netop fordi udvalget er så stort, så har du også god mulighed for at finde din kommende elcykel fra dette brand.

Elcykler er uden tvivl kommet for at blive, og hos Gazelle byder udvalget på mange farver, former og størrelser, ligesom der er forskel på hvilke fordele, der er ved de enkelte elcykler.

En elcykel fra Gazelle kan bruges til det meste, og du bliver derfor med sikkerhed glad for din Gazelle-elcykel, uanset hvilken af modeller, du ender med at vælge.

Alle Gazelles elcykler er gennemtestede, da firmaet har et testlaboratorium i Holland, hvor de tester alle deres cykler på 129 forskellige måder.

Det gør firmaet for at sikre den allerhøjeste kvalitet og for at sikre sig, at cyklerne har den robusthed, som producenten ønsker, at alle cyklerne skal have, uanset design og pris.

Gazelles el cykler til damer er moderne, og så er de skræddersyet til kvinders livsstil og behov.

Cyklerne har alle et flot look og en praktisk udformning, og nogle af elcyklerne har gode muligheder for at tage enten børn eller ting med på tur.

På Gazelles el-cykler er der også tænkt over vægten, da en høj vægt kan gøre det sværere at cykle på el cyklen. En letvægts el cykel er lettere at cykle op ad bakke, og man kan komme hurtigt omkring.

Hos Gazelle kan du også få sports el cykler med letvægtsrammer, som gør, at du ikke mærker den ekstra vægt fra motoren, hvis du sammenligner med almindelige klassiske damecykler.

På Gazelles el cykler, kan du nyde den maksimale komfort og de gode køreegenskaber.

Gazelle Orange C8 HMS Dame

En af de elcykler til damer, som du kan få fra Gazelle er en Orange C8 HMS, som er en super elcykel i høj kvalitet.

Denne elcykel er blandt de bedste på markedet, og det er en meget komfortabel cykel, som gør din cykeloplevelse helt unik og behagelig.

Cyklen kommer med en Shimano Steps centermotor, og motoren er elegant indbygget i stellet ved kranken, og på mange måder minder cyklen rigtig meget om en helt almindelig damecykel.

Kalkhoff Agattu 3.B Move Dame 2021

Gazelle Orange C8 HMS Dame

kr 21.999
  • Batteriplacering Integreret
  • Batteristørrelse 400w
  • Max. hastighed 25 km/t
  • Max. Rækkevidde 90

Cyklen er udstyret med otte gode gear, og det er Shimano Nexus gear, som er et højkvalitets gear.

Denne elcykel kommer med hydrauliske håndbremser, mens forgaflen har affjedring og lav vægt.

En af de helt store fordele ved denne cykel er den nemme vedligeholdelse, som skyldes cyklens kraftige dæk og lukkede kædekasse.

Cyklens motor er som sagt en centermotor, og det medvirker til at give cyklen bedre balance og stabilitet.

Denne cykel har en god trækkraft, som gør, at cyklen er rigtig god på både flad vej og i bakket terræn.

På denne Gazelle el cykel kan du vælge mellem forskellige assistance niveauer, og der er i alt tre niveauer, som du kan vælge imellem.

Lang rækkevidde

Gazelle Orange C8 HMS dame-elcykel er udstyret med et kraftigt batteri, som også har en af de længere rækkevidder på markedet.

Med det batteri, som medfølger til denne elcykel, kan du glæde dig over en rækkevidde på mellem 60 og 125 km, alt efter hvilket terræn, som du kører i.

Du kan faktisk også vælge et endnu kraftigere batteri, når du bestiller denne cykel, og på den måde kan du opnå en rækkevidde på mellem 70 og 145 km på en opladning.

Man skal altid huske at rækkevidde afhænger af hvilket terræn, som du kører i. Det afhænger også af din vægt, vindforhold, temperaturforhold, batteriets alder og hvilken kræft, man træder i pedalerne med.

Gazella Arroyo C8 HMB Dame

Netop denne model har Gazelle er nok blandt de aller-allerbedste elcykler på markedet, og det skyldes blandt andet den stærke centermotor og den komfort, som du føler, når du cykler på elcyklen.

Gazelle Arroyo B8 HMB ligner ved første øjekast en ganske almindelig og lækker damecykel.

Det skyldes, at man på denne elcykel har indbygget centermotoren og batteriet diskret og harmonisk i cyklens stel.

Kalkhoff AGATTU 1.B MOVE Dame 2021

Gazella Arroyo C8 HMB Dame

kr 17.499
  • Batteriplacering Stel
  • Batteristørrelse 400wh
  • Max. hastighed 25 km/t
  • Max. Rækkevidde 150

Netop på grund af motorens placering, bliver tyngdepunktet lavere end på cykler med front- eller bagmotor, og det giver bedre køreegenskaber og en bedre balance i cyklen.

Cyklen er udstyret med otte indvendige gear fra Shimano, den har fodbremse, mens der hele vejen igennem er tænkt på komforten.

Mange kvaliteter ved denne elcykel

Frempinden på cyklens styr kan justeres og sammen med elcyklens ergonomiske håndtag, og styrets bøjning, gør at du kan få den helt rigtige kørestilling, når du begiver dig afsted på denne elcykel.

På denne cykel er der også tænkt over et godt lys, og der er monteret det innovative Fendervision, som er lysstærke diodelygter på 40 lux.

Lygterne er integreret i cyklens skærme, og lyset skinner godt, og gør, at du vil være synlig i trafikken, når det er mørkt. Dette lyssystem bidrager altså både til køresikkerhed og design.

Motoren på elcyklen fra Gazelle har en god trædeassistance, og det medvirker til, at cyklen føles ubesværet at køre, og det gælder uanset om du køre ligeud, op eller ned.

Den stærke centermotor gør det altså nemt at cykle, og cyklens vejgreb er virkelig godt.

Med denne elcykel, får du en cykel, som er velegnet til brug i hverdagen, og til længere ture, hvis du eksempelvis gerne vil på cykelferie.

Cyklens display gør det let at betjene centermotorens assistance niveau, og du kan se, hvor hurtigt du cykler, hvor langt du har cyklet, hvor lang rækkevidde, du har tilbage og hvor længe du har været ude at cykle.

Der er fire niveauer, som du kan indstille trædeassistancen på, og hos Gazelle kaldes disse niveauer Turbo, Sport, Tour og Eco.

Nedenfor fremhæver vi nogle af kvaliteterne ved denne cykel:

• Med otte gear klarer du let både bakker og modvind
• En god fodbremse, som sikrer dig effektiv nedbremsning i al slags vejr
• Cyklen har en stærk og støjfri motor
• Komfortable dæk, affjedret forgaffel og sadelbind, som giver gode køreegenskaber
• Cyklen har et lavt tyngdepunkt, der gør, at den kan køres ubesværet og styres præcist

Denne cykel har en lang rækkevidde, men husk, at rækkevidden afhænger af flere faktorer.

Det betyder noget, hvilket gear du kører i, hvad du vejer, hvilken hastighed du kører og hvordan terræn- og vejrforhold er.

Gode, men sjældne tilbud på Gazelle elcykler

Disse kvalitets el cykler fra det populære hollandske brand, er ikke altid lette at finde tilbud på.

Det skyldes, at efterspørgslen er stor, og at producenten har let ved at få deres listepris på deres cykler.

Hvis du er fast besluttet på, at din elcykel skal være fra dette kvalitetsbrand, men måske synes, at prisen er lige i overkanten, så skal du muligvis væbne dig med tålmodighed.

Du kan nemlig være heldig, at der indimellem kommer lære Gazelle elcykler på tilbud, og hvis de gør, skal du ofte være hurtig til at slå til.

Når elcykler fra Gazelle kommer på tilbud er det ofte 10-12 procent, som du kan spare på cyklen, og det er forholdsvist meget, når man tænker på udgangspunktet.

Gazelle laver hele tiden nye modeller, og opdaterer de udgaver af elcykler du har, og derfor kan du faktisk ganske ofte finde de tidligere modeller på tilbud.

Det er ikke sikkert, at det er et problem for dig, at det ikke er den nyeste model, og derfor kan en ældre model på tilbud, være det rette valg for dig.

Det er altså ikke umuligt at finde et godt tilbud på en god Gazelle el cykel, men som ved andre brands, er det ikke sikkert, at man vil opleve, at markedet svømmer i tilbud og ekstraskarpe priser.

Dette er ikke et tilbudsmærke, men et bundsolidt og traditionsrigt mærke i bedste kvalitet.

Derfor bliver du glad for din Gazelle elcykel

I Danmark er vejret meget omskifteligt, og det kan i perioder være både regnende og blæsende, og her kan det være særligt godt med et ekstra skub, når man er ude at cykle.

Det kan også være, at du ofte cykler langt, men synes, at det er lidt for hårdt at skulle træde cyklen fuldt ud i gang hele vejen.

Når du vælger en Gazelle elcykel, så får du en robust og behagelig elcykel, som kan hjælpe dig igennem de fleste udfordringer, og alt slags vejr.

Det er ikke sikkert, at du altid har brug for trædeassistance, men det kan være en ganske behagelig hjælper at have, hvis man cykler langt, og nogle gange oplever, at man bliver for træt og udmattet.

Hvad kendetegner gazelle elcykler?

På grund af den optimale mulighed for indstilling af trædeassistance hos Gazelle cyklerne, kan du sikkert finde det niveau, som passer til dig.

På grund af de gode køreegenskaber, det høje sikkerhedsniveau, den kraftige motor og det gode tyngdepunkt, som du finder i alle Gazelle elcykler, bliver du med garanti glad for din Gazelle elcykel.

Alle Gazelles elcykler er gennemarbejdede, og der er gjort meget ud af at skabe en behagelig, robust og funktionel elcykel, som samtidig har en nydeligt design, som passer til de fleste.

Det hollandske brand gennemtester alle deres cykler på mere end hundrede parametre, og derfor er du sikret den højeste kvalitet og en enorm robusthed.

Det er ikke kun den gode hjælp fra elmotoren, der gør, at du bliver glad for en elcykel fra Gazelle.

Du bliver nemlig også glad for de mange andre egenskaber, som cyklen byder på. Her er tænkt på alle ting, præcis som på en rigtig kvalitetscykel uden elmotor.

Du får en cykel med gode gear, bremser og andet udstyr, og der er aldrig gået på kompromis med kvaliteten ved nogle af de dele, som du finder på Gazelles elcykler.

Gazelles elcykler passer perfekt ind i en hverdag, hvor en ekstra robust og ”hjælpsom” elcykel kan gøre en forskel.

Den store rækkevidde, som Gazelles elcykler har, gør at elcyklerne er velegnede til mange formål.

Derfor er der også mange, som vælger at købe en Gazelle elcykel, hvis de gerne vil kunne komme vidt omkring, både herhjemme eller hvis de er på ferie, og gerne vil have en god elcykel med.

Gazelles elcykler emmer af kvalitet, funktionalitet og gennemtænkte løsninger, for der er som sagt, ikke gået på kompromis med nogle ting på deres lækre elcykler til damer.