SCO el cykel dame

Du kender måske mærket, selvom du ikke har haft en elcykel, for SCO laver også almindelige cykler. Der er dog ingen tvivl om, at netop deres el cykler er blevet meget populære, og derfor udgør el cykel salget også en stor del af SCO’s forretning.
kalkhoff elcykel

Indholdsfortegnelse

Alle SCO-elcykler har super gode køreegenskaber, og der er tænkt over, at der skal være god komfort for brugeren af cyklerne. Alle elcyklerne fra SCO er produceret med nøje udvalgte kvalitetskomponenter, og batteriet er kvalitetssikret og gennemtestet. Det er vigtigt for SCO, at alle deres komponenter er udvalgt, således, at de kan klare det danske klima, og det meget skiftende vejr, som elcyklen, vil blive udsat for i Danmark. Disse cykler er fremstillet med fokus på, at de skal kunne holde til hverdagens udfordringer, og til at begive sig ud i det danske vejr, som kan være meget ustadigt, og byde på alt fra varme solskinsdage til snestorm.

 

Alle SCO-elcykler er udstyret med et motorsystem, som gør, at motoren er lydsvag, og har friløb, som sikrer, at motoren ikke bremser cyklen, såfremt du har lyst til at træde i pedalerne uden den mulige trædeassistance, som elmotoren kan give dig ved behov. SCO er nok et af de elcykelbrands, som flest er stødt på herhjemme, og det skyldes nok i højgrad, at både Føtex og Bilka er forhandlere af det populære brand. Hos disse forhandlere er udvalget af SCO-elcykler stort, og du skal derfor være opmærksom på, hvad du har af behov, inden du vælger præcis hvilken elcykel, du gerne vil have fra SCO.

SCO fremstiller elcykler til både mænd og kvinder, men her på siden har vi fokus på de cykler, som de har lavet til kvinder, og hvad fordelene og kvaliteterne er ved disse cykler.

Mange gode el modeller fra SCO

Der er mange gode modeller af elcykler fra SCO, og alle modeller er udviklet ud fra erfaring og kompetencer. SCO har mere end 100 års dansk cykelhistorie bag sig, og derfor har mærket også meget at leve op til. Derfor er det vigtigt for producenten, at alle cykler produceres med øje for kvalitet. Netop fordi, SCO er et dansk brand, så er der i særdeleshed taget højde for, at disse cykler skal passe til danske behov. Alle elcyklerne er udviklet så de passer det danskernes brugsmønstre, og så de kan tåle at begive sig ud i det danske klima og på de danske vejforhold både i vinter- og sommervejr. SCO udvikler mange forskellige typer cykler udover elcykler, og du kan altså både finde racercykler, børnecykler, citybikes eller mountainbikes fra det danske brand.

Sikkerhed i fokus hos SCO

Når man køber elcykel, er det vigtigt, at man har fokus på sikkerhed. Der er selvfølgelig mange af de sikkerhedsmæssige ting, som går igen, som hvis du skulle have købt en almindelig cykel. På en elcykel skal du dog også være opmærksom på, at motoren skal overholde nogle lovkrav. En elcykel må ikke have en motor, der hjælper med at træde, hvis cyklen kører med en hastighed over 25 km/t. Det betyder også, at du selv skal træde cyklen, hvis du gerne vil køre stærkere end dette.

 

På alle SCO-elcykler er der virkelig tænkt over sikkerheden, da det er topprioritet for det danske brand. I forhold til sikkerhed, er der tænkt på sikkerheden, både når du skal bevæge dig rundt på de mange landeveje og på privat grund. Netop på grund af sikkerhed, anbefaler SCO selvfølgelig også, at man altid bruger cykelhjelm, når man begiver sig ud på deres cykler. En anden ting, som er med til at gøre SCO-elcyklerne sikre er det gennemtænkte lys, som sørger for, at du er synlig i mørke, og dermed også kan bevæge dig ud i trafikken sikkert på din elcykel i de mørke vintermåneder.

SCO-elcykler har lette stel i aluminium

En af de ting, som også er vigtige for SCO er, at deres cykler skal være lette og til at håndtere. Derfor er alle SCO-cykler fremstillet med lette stel, og langt de fleste cykler er fremstillet med aluminiumsstel, og det sørger for, at cyklen er både robust og let på en og samme tid.

 

Vægten har meget at sige, og netop på elcykler, kan man ofte opleve, at cyklen er blevet meget tung. Det vil SCO undgå med deres elcykler, og derfor er aluminium et godt valg. Det er nemlig samtidig vigtigt, at elcyklen er robust, og derfor er eksempelvis carbon ikke det oplagte valg til en elcykel.

SCO Premium E-Shopper

Denne elcykel fra SCO er helt bestemt en eftertragtet model. Denne cykel er testet af flere forskellige, og blandt andet har Forbrugerrådet Tænk testet netop denne model fra SCO. I denne test blev SCO Premium E-Shopper kåret til den næstbedste i en test, hvor mange elcykler blev vurderet. I denne test, fik cyklen en enkelt anmærkning, og siden testen blev lavet, har SCO endda forbedret modellen, og lavet en endnu bedre version af den i forvejen gode elcykel.

Kalkhoff Agattu 3.B Move Dame 2021

SCO Premium E-Shopper

kr 21.999
 • Batteriplacering Integreret
 • Batteristørrelse 400w
 • Max. hastighed 25 km/t
 • Max. Rækkevidde 90

Denne cykel er attraktiv, og den kommer med en støjsvag motor, som gør, at du ikke skal lytte til voldsom motorstøj, når du gerne vil ud at cykle i idylliske omgivelser. Samtidig har cyklen er kraftigt batteri, som er pålideligt, og som sørger for en god rækkevidde om mellem 50 og 65 kilometer. Grunden til, at rækkevidden benævnes med et spænd er, at der er flere ting, som har indflydelse på en elcykels rækkevidde. Der er mange ting som spiller, og for eksempel er det afgørende hvor mange kræfter du selv lægger i, når du træder. Derudover betyder din vægt også noget, ligesom terræn- og vejrforhold, har stor betydning for, hvor langt du kan cykle på en opladning.

 

Elcyklen fra SCO kommer med gode hjul, og hele syv gear, som gør, at du også har god mulighed for selv at træde cyklen i gang, også når det går op ad bakke. De gear, som elcyklen er udstyret med, er indvendige Shimano Nexus gear, som sikrer dig en pragtfuld køreoplevelse, når du begiver dig ud på din elcykel.

 

Foruden førnævnte ting, som du får, når du vælger en SCO Premium E-Shopper, så går du en elcykel, som er spækket med flere andre smarte detaljer og funktioner. Hvis du også går op i designet, når du skal vælge elcykel, vil du garanteret også synes om SCO-elcyklernes design, for her er tænkt over at skabe et flot design, som kombineres perfekt med køreegenskaber, sikkerhed og komfort.

SCO Premium E-Center

Denne elcykel fra SCO er også blandt de mest populære. Rigtig mange kvinder kan virkelig god lide denne elcykel, og det giver god mening. I SCO Premium E-Center elcyklen får du en helt igennem gennemført elcykel med alt, hvad du har brug for. Det gælder i forhold til de fleste parametre, og du kan glæde dig over, at både komfort, design, funktionalitet og sikkerhed er i top.

Kalkhoff AGATTU 1.B MOVE Dame 2021

SCO Premium E-Center

kr 17.499
 • Batteriplacering Stel
 • Batteristørrelse 400wh
 • Max. hastighed 25 km/t
 • Max. Rækkevidde 150

Denne elcykel kommer med en god og pålidelig elmotor, som er placeret midt på cyklen. Det er altså en centermotor, du får på denne cykel. Så hvis du efter at have læst vores guides her på siden, leder efter en god hverdagscykel med en god centermotor, så kunne denne cykel meget vel være det rette valg. Den centrale placering af centermotoren giver elcyklen en god stabil placering på vejen, og køreegenskaberne er gode og føles sikre, når man tager ud på cykeltur.

 

Der er nemlig ikke en finger at sætte på denne cykel, når det kommer til sikkerheden. Sikkerhed er et af de helt store fokuspunkter for SCO, og det vil man også opdage, når man ser på deres elcykler, herunder den fine SCO Premium E-Center. Elcyklen er veludstyret, og den lave indstigning over cyklen, gør, at man let og behageligt kommer op på cyklen. Derudover er der tænkt meget over at lave godt lys på cyklen, en solid støttefod og et godt bagagebærer. På denne elcykel er alt dette inkluderet, og du har altså ikke brug for at tilkøbe ekstra, når du vælger at investere i en SCO-elcykel.

 

Denne elcykel har altså mange gode funktioner, og det er også vigtigt at fremhæve det gode display, som gør, at du kan holde øje med assistanceniveau og batteriniveau. Cyklen er udstyret med vedligeholdelseslette gear, gode og solide dæk, som ikke punkterer let, og en holdbar kæde, som ikke lige bliver ramt af rust.

SCO Premium E-City

Denne lækre citybike med el til damer, har et sporty udtryk, og den er elegant og fræk at se på. SCO Premium E-City dame-elcykel er det rette valg, hvis du ønsker en elcykel med en komfortabel kørestilling og mange gode funktioner.

 

På denne elcykel, kan du justere frempinden, og dermed tilpasse den, så du får den mest optimale kørestilling. Cyklen er desuden udstyret med ergonomiske håndtag og en lækker gele-sadel, som giver dig yderligere komfort, når du skal på cykeltur.

Kalkhoff IMAGE 5.S MOVE

SCO Premium E-City

kr 25.699
 • Batteriplacering Integreret
 • Batteristørrelse 540wh
 • Max. hastighed 25 km/t
 • Max. Rækkevidde 200

På denne cykel er stel og hjul lavet i aluminium, hvilket gør cyklen meget driftssikker, samtidig med, at cyklens vægt holdes lav, hvilket gør den mere behagelig at navigere rundt på. Elcyklen fra SCO er udstyret med syv indvendige Shimano Nexus gear, samt en V-forbremse og fodbremse, som sikrer dig de optimale betingelser for at bremse i alt slags vejr. Netop vejrforholdene herhjemme er noget, som SCO tager meget højde for, når de udvikler deres cykler. Det er vigtigt, at deres brugere, kan føle sig sikre i det danske vejr, uanset om det er sommer eller vinter.

 

Denne elcykel kan du få til en skarp pris, uden at du behøver at gå på kompromis med din sikkerhed. Cyklen har en fin rækkevidde, og mange fine features, som gør, at du vil glæde dig over denne cykel i hverdagen. Denne cykel giver dig, som nævnt, en behagelig køreoplevelse, og den er meget driftssikker. Cyklen leveres med meget udstyr som standard, men du har selvfølgelig også mulighed for at tilføje endnu mere udstyr, hvis du ønsker det.

Stor positivitet omkring SCO-elcykler

Der er generelt meget stor positivitet omkring de mange forskellige elcykler fra SCO, som du finder på elcykel-markedet. Der er også flere der har lavet anmeldelser eller tests af de forskellige modeller fra SCO, så du har mulighed for at læse nogle af disse, inden du vælger hvilken SCO-elcykel, du gerne vil have.

 

Generelt er holdningen, at SCO-elcykler, er en elcykel for alle. Den er god for dig, uanset om du er studerende, pensionist eller helt almindelige fuldtidsarbejdende. Disse elcykler kan nemlig være det optimale valg for dig i mange hverdagssituationer, og den kan bidrage til, at du får en lettere hverdag. Alle SCO-elcykler giver dig en god komfort, og så lever de op til det, som de udgiver sig for. Samtidig med, at der er tænkt over kvaliteten, når det kommer til SCO-elcykler, så er der også tænkt over prisen. SCO-elcykler er nemlig nogle af de elcykler på markedet, som kommer til en rigtig skarp pris, samtidig med, at der er fokus på komfort, sikkerhed og kvalitet. Netop derfor scorer SCO-elcykler ofte også rigtig godt i de forskellige tests, som der bliver lavet, af de mange forskellige elcykler på markedet. SCO-elcykler lever altså op til brandets ambition om at lave en driftssikker og behagelig elcykel, som er til at komme til for penge, og som passer ind i danskernes hverdag. Elcyklerne er lavet af et dansk firma, og henvender sig til danske cykelbrugere, som ønsker en lettere cykeltur i det danske land.

 

Hvis du ender med at vælge en dame-elcykel fra SCO, så får du en driftssikker elcykel til en fin pris, og hvor der er tænkt over funktionalitet og komfort, så din cykeltur bliver så behagelig og ligetil, som muligt.