Når du hører ordet Mustang, forbinder du det muligvis med hurtige biler, men det er ikke kun biler, som kommer under mærket Mustang.

Mustang er nemlig et kendt cykelmærke, som producerer kvalitetscykler. Mustang har gennem årene taget det nordiske cykelmarked med storm, og de forhandler selvfølgelig også supergode el-cykler til gode priser.

En af de helt store grunde til, at Mustang cykler er populære er, at man ved dette mærke har mulighed for at få supergode cykler til rigtig gode priser. Det gælder også deres elcykler.

Mustang har eksisteret siden 1945, og der er altså tale om et firma, som har produceret og designet cykler i over 70 år, og i forhold til elcykler har de også stor erfaring. Fra brandet Mustang kan man købe både elcykler, mountainbikes, almindelige cykler og børnecykler.

Mustang elcyke dame

Indholdsfortegnelse

Hvorfor vælge en Mustang elcykel

En af de helt gode grunde til at vælge en elcykel fra Mustang er, at man her får en højkvalitets elcykel til en god pris. Uanset hvilken cykel, som du køber fra Mustang, så får du en cykel, hvor producenten har tænkt over alle detaljer, og hvor der er fokus på, at cyklen skal være funktionel, flot og i god kvalitet. Mustang går ikke på kompromis, og det gælder også, når man snakker om sikkerhed, komfort og brugervenlighed. Derfor kan du stole trygt på denne producent, også når du køber en el-cykel. I denne guide finder du mere info om el cykler fra Mustang, ligesom du kan læse om de fordele der er, ved at vælge en el-cykel fra Mustang.

Mustang Augusta Electric elcykel med 7 gear

Hvis du falder for den smarte Mustang Augusta Electric elcykel, så er du sikker på, at du får en vanvittig god elcykel.

Prisen er superskarp, men der er ikke gået på kompromis med kvaliteten af den grund.

Augusta Electric er en cykel, som giver dig ekstra kræfter, og dermed kan du spare på dine egne kræfter.

Når du vælger en Mustang August Electric elcykel kan du altså nyde cykelturen fuldt ud, og du kan komme vidt omkring på en opladning.

Mustang Augusta Electric

kr 10.299
 • 7 Shimano Nexus-gear
 • Skivebremse
 • 5 assistanceniveauer
 • Max. Rækkevidde 90

Denne kvalitets el cykel fra Mustang byder nemlig på en rækkevidde på 45-90 km pr. opladning, alt efter kørestil og terræn.

Batteriet er af høj kvalitet, og produceret i Danmark. I forhold til elmotoren, har du mulighed for at vælge fem forskellige assistance niveauer, som betyder, at du kan vælge fem forskellige niveauer, i forhold til, hvor meget elmotoren skal hjælpe dig, når du cykler.

Denne kvalitetscykel byder på 7 Shimano gear, og det gør, at du har et godt spænd i gearene, så både du og elmotoren kan bidrage til en god cykeltur.

Denne cykel har alt hvad, du har brug for, når du er på udkig efter en e lcykel, og den har mange gode kvaliteter.

Elcyklen er monteret med skivebremser, og så har cykles dæk en punkterings beskyttende indlæg.

Denne el-cykel kommer med en kraftig forhjulsmotor, og da den har de forskellige assistance niveauer, har du selv mulighed for at vælge, hvor meget motoren skal hjælpe dig, på din cykeltur.

Elcykel kommer i et elegant design, og så er den udstyret med forskelligt udstyr, som giver dig god kørekomfort.

Elcyklen har en blød sadel, gode ergonomiske greb, en justerbar frempind og en let alustel, som sørger for at elcyklen ikke bliver for tung.

Lyset på cyklen kommer som integreret for- og baglygte, og så er der desuden en flot indfarvet cykelkurv, monteret på el cyklen.

Cyklen kommer med et smart display, hvor du kan se, hvilken assistanceniveau du har valgt, samt du kan se den aktuelle batteristatus undervejs på din cykeltur.

Mustang August Electric elcyklen er et godt valg til dig, som ønsker en god dame-elcykel, som sikrer dig, at du får en god cykeltur og god kørekomfort.

Mustang Shopper Electric elcykel med 3 gear

Er du på udkig efter en lækker elcykel til en overkommelig pris, så er Mustang Shopper Electric el cyklen med stor sandsynlighed det rette valg for dig.

Her får du den høje kvalitet fra Mustangs cykler, samtidig med, at du får en god elmotor og et godt batteri, som kan hjælpe dig til en mere behagelig cykeltur rundt i landet.

Mustang Shopper Electric

kr 7.6299
 • 30-60 km pr. opladning
 • Dansk produceret batteri
 • 5 assistanceniveauer
 • 3 Shimano Nexus-gear

Når du vælger en elcykel, kan det nemt ske, at du får lidt lettere ved at sætte dig ud på cyklen, og få den motion, som du har brug for.

Mustang Shopper Electric har et prisniveau, som gør, at den ikke er meget dyrere end en almindelig kvalitetscykel, og derfor kræver det muligvis ikke lige så meget overvejelse at investere i denne el-cykel.

Denne gode el cykel er enkel og solid, og så har den en flot og diskret design. Vil du gerne have medvind på cykelstierne, kan du med denne cykel indstille hjælpemotoren til fem forskellige niveauer, som sørger for, at du kommer lettere rundt på vejen, også selvom du skulle møde vindmodstand.

Det får du i Shopper Electric

Hvis du overvejer at købe en Mustang Shopper Electric elcykel, så får du mange gode egenskaber.

Elcyklens batteri sikrer, at du kan komme rundt med hjælp fra elmotoren i 30-60 km pr. opladning.

Denne rækkevidde er tilstrækkeligt, hvis du kun skal på forholdsvise korte ture, eller hvis du ikke har noget imod, at de på et tidspunkt løber tør for hjælpemotoren undervejs.

Ligesom på Mustangs andre el cykler, så får du på denne cykel et dansk produceret kvalitetsbatteri, og en elmotor med fem forskellige assistance niveauer.

Denne cykel har, ligesom mange damecykler, tre gode Shimano gear, samt dæk med punkterings beskyttende indlæg og refleksstriber på dækkene.

Denne cykel sørger for, at du kommer lettere op ad bakker, gennem modvind, og får en cykeltur, som er længere, end hvis du ikke havde elmotoren til at hjælpe dig.

Denne el cykel har en god og kraftig forhjulsmotor, som kan hjælpe dig gennem cykelturen.

Denne cykel er udstyret med et smart display, hvor du kan se, hvilket assistanceniveau, som du har valgt, ligesom du kan overvåge batteriniveauet undervejs på turen.

En af de store fordele ved Mustangs elcykler er også, at du får hele 25 års garanti på brud på stellet.

Luksus til en god pris

Der er ingen tvivl om, at den skarpe pris, som Mustang Shopper Electric elcyklen sælges til, er noget, som de fleste købere er meget positive over. Når man cykler i hverdagen, er det dog også altafgørende, at det er behageligt at sætte sig op på cyklen, og netop denne egenskab, finder du også i denne elcykel. Kort sagt, så er du sikker på, at du får luksus til en god pris, når du vælger denne dame-elcykel fra Mustang.

Mustang elcykler med gode egenskaber

Alle elcykler fra Mustang byder på luksus og kvalitet, og priserne er blandt nogle af de bedste på markedet, når man sammenligner med kvalitet og funktioner. Prisen er noget anderledes hvis man kigger på el cykler fra eks. Kalkhoff hvor prisen er noget højere.

Elcyklerne fra Mustang hjælper dig lettere gennem hverdagen, og med elcyklen klarer du uden problemer en længere cykeltur.

Når du skal vælge hvilken elcykel, du skal vælge fra Mustang, skal du kigge på de samme ting, som når du kigger på elcykler generelt.

En af de ting, som der er forskellige ved de forskellige elcykler fra Mustang er blandt andet, at de har forskellig rækkevidde, da batteriernes kapacitet er forskellig fra cykel til cykel.

Samtidig er der forskel på antallet af gear, samt forskel på, hvor meget ekstra udstyr, der er monteret på den enkelte cykel.

Du bør derfor kigge på, hvad du har brug for, og så vælge din kommende Mustang dame-elcykel ud fra det behov, som du har.

Tilbud på Mustang elcykler

Selvom Mustangs elcykler i forvejen er sat til en superskarp pris, så kan du ofte være heldig at finde de gode cykler på tilbud.

De gode tilbud gør, at flere og flere vælger at investere i en Mustang elcykel, som foruden en god pris, byder på gode egenskaber, god komfort og høj kvalitet hele vejen igennem.

Derfor skal du vælge en god dame el cykel

Der er mange fordele ved at vælge en elcykel, og her vil vi komme ind på nogle af de mange fordele ved at købe en elcykel i stedet for en almindelig elcykel.

Økonomi er en faktor, som faktisk kan være en grund til at vælge en elcykel. Selvom elcykler er dyrere end de fleste almindelige cykler, så kan det give mening at købe en el cykel, hvis man gerne vil spare penge.

Det skyldes, at det nogle gange kan erstatte bilen, eller måske den ene af to biler i en familie. Det er væsentligt billigere at holde en god elcykel kørende end en bil.

Det er det blandt andet fordi du sparer penge på brændstof, afgifter og vedligehold.

En anden god grund til at vælge en elcykel fremfor en bil er miljøet.

Det er meget mere miljøvenligt at transportere sig rundt på en elcykel fremfor en bil.

Faktisk er forskellen på, hvor meget CO2 en elcykel og en bil udleder virkelig stor.

En bil udleder ca. 10 gange så mange gram CO2 en elcykel, og derfor er en elcykel et meget miljørigtig valg.

Sidst, men ikke mindst, så er en el cykel også god for din sundhed.

Det er den, hvis du har problemer med led og muskler.

Det skyldes, at du ikke overbelaster dine led i samme grad, når du har motoren til at hjælpe, men samtidig kan du få den motion, som er god for dig.

Elcyklen er også et sundere valg end bilen, da du får mere motion, når du tager en elcykel, fremfor bilen eller et andet motorkøretøj.

Motions mæssig, får du selvfølgelig mere motion på en almindelig cykel, men hvis alternativet er, at du ikke får cyklet, hvis ikke der er en elmotor til at hjælpe dig, så er en elcykel et sundt valg for dig.

Husk dette, når du køber en dame el cykel

Når du skal købe elcykel, så er der mange forskellige ting, som du bør være opmærksom på, inden du vælger din nye elcykel, eller måske din nye Mustang elcykel.

Først og fremmest, så har du sikkert selv nogle krav, men der er også en lang række punkter, som du bør gennemgå, inden du vælger præcis hvilken el cykel, der skal være din.

Det er muligvis ikke muligt for dig at få opfyldt alle de kriterier, som du har, og derfor skal du også tænke over, hvilke parametre, som du vægter højest. Vi mener, at du altid bør overveje og være opmærksom på følgende parametre, når du køber el cykel:

 • Pris
 • Sikkerhed
 • Kvalitet
 • Komfort
 • Rækkevidde
 • Komfort
 • Udstyr
 • Bremsetype
 • Motortype
 • Geartype
 • Design

 

Når du skal købe el-cykel, kan det også være en god idé at vælge at prøvekøre cyklen. Det gælder særligt, hvis man aldrig før har cyklet på en el cykel.

Der er forskel fra en almindelig cykel fordi, en elcykel ofte vejer noget mere, og derfor er anderledes at navigere rundt på.

Der er også forskel fra elcykel til elcykel, og det er netop derfor, at det er en god idé at prøvekøre den cykel, som man overvejer.

Det vigtigste er, at du bliver glad for din nye elcykel, og det gør du nemmest hvis du vælger en cykel, som sikrer dig god komfort og en sikker cykeltur.